7 причини защо ваучер за семейна фотосесия е перфектният подарък. Всеки път! (Част 2)

Да измисляш нови и оригинални подаръци за своите близки понякога може да бъде изморително. Виж 7 причини защо ваучер за фотосесия е перфектният подарък всеки път!

Нека сега всички дружно си признаем, че често изпадаме в безизходица, когато се опитваме да открием поредния страхотен подарък за приятел, роднина или колега. Замислете се, колко пъти сте срещали въпрос във форума „какво да подаря на…“ или „дайте идеи за подарък на…“, или пък самите вие сте задавали този въпрос.

Искаме всеки път подаръкът да е личен, емоционален, специален. Да показва, че е избиран с мисъл и любов. Но по-често всички ние се почесваме по главата, опитвайки се да намерим страхотен подарък, които да подарим на специалните поводи.

Особено в епохата, в която всички мислим за опазването на природата. Разбираемо е, че не искаме да купуваме подарък, който ще бъде неоценен или още по-лошо – неизползван и изхвърлен.

Ето защо смятам, че ваучерът за фотосесия е перфектният подарък всеки път! Вижте моите седем причини защо:

Фотографията е един от тези подаръци, които правят и подаряващият и получаващият щастливи. А кой не иска да бъде щастлив?

1: Когато ви се изчерпат идеите

Колко от нас имат близки, за които е наистина е трудно да се купи подарък? Те сякаш си имат всичко. Затова ваучер за фотосесия е винаги подходящ подарък за тях.

Особено ако вашите близки имат деца (или внуци). Те просто ще се влюбят в новите си семейни снимки!

2: Перфектният начин най-накрая да спрете да отлагате!

Безброй много пъти ми се е случвало да имам клиенти, които ми споделят, че отдавна искат да се снимат, но все отлагат. Когато купите ваучер за фотосесия като подарък за някого, ще му помогнете най-накрая да направи това, което отлага с векове.

3: Да подарите ваучер за фотосесия не ви коства никакво усилие. Ама никакво!

Дори не е нужно да ставате от стола, за да подарите ваучер за фотосесия! Просто издиктувайте адреса и фотографът ще изпрати ваучера по имейл или куриер на неговия получател.

Е, разбира се, може и сами да разпечатате ваучера за фотосесия, за да го подарите лично.

Лесно е, когато имате толкова много избор, нали?

4: Подарете ваучер за фотосесия на приятели или роднини, с които не се виждате често

Помислете само колко яко е това! Когато подарявате ваучер за фотосесия на ваш приятел или член на семейството, това означава че те могат да получат нови снимки, които пък от своя страна могат да споделят с вас.

Това се казва печеливша ситуация! Защото вие също ще получите техни снимки, които да имате у дома.

5: Вие купувате ваучер за подарък на някой друг, но всъщност е подарък за вас!

Това е свързано с горната точка, но ако вашият приятел или роднини живеят близо до вас, защо да не се присъедините към тях за фотосесията? Така и те, и вие ще имате нови прекрасни снимки!

Това може да бъде безценен подарък и за вашето семейство!

6: С ваучер за фотосесия може да обедините няколко повода в един подарък

Обикновено ваучерите за фотосесии не трябва да се използват веднага. Така че, ако знаете, че на получателят му предстои Свето Кръщение или Рожден ден, може да му предложите да го използва тогава. Можете също така да закупите ваучер като подарък за Прощъпулник или друг повод.

7: Бабите и дядовците винаги ще предпочетат снимки на семейството си, пред всички други подаръци

Това е. Няма какво повече да добавя в точка 7. Дайте им снимки на внуците и те ще са винаги щастливи!

Надявам се, че статията ви е била полезна.

Ако искате да запазите час за фотосесия или да закупите ваучер за подарък, свържете се с мен и нека магията да започне!

Харесват ли ти моите 7 причини да подариш семейна фотосесия? А подарявал ли си фотосесия до сега? Сподели в коментарите какви са били твоите причини да го направиш!

Прочети и първата част на статията или ми изпрати писмо:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *