lifestyle fotosesiq 1

5 причини защо професионалните портретни снимки са важни за вашия бизнес (Бизнес портрет, част 1)

1: Първото впечатление има значение

В днешно време онлайн присъствието играе ключова роля за успеха на бизнеса. И първото впечатление, което правите онлайн, е много важно. Най-често бъдещите ви клиенти се запознават с вас първо чрез снимката на уеб сайта ви или в профила в социалните мрежи. Затова е важно да имате професионално заснет бизнес портрет.

2: Изглеждате професионално

Какво говори за вас лошата визия на вашия уебсайт и вашия бизнес? Ако искате да ви възприемат като професионалист, трябва да изглеждате като професионалист. Вашата профилна снимка е важна част от вашата лична марка.

3: Лошият портрет може да срине доверието във вас

Или още по-лошо – ако изобщо нямате профилна снимка!

Детайлите са важни. Какво говори на клиентите ви любителската ви снимка? Ако видимо не се интересувате от детайлите на собствения си бизнес имидж, защо потенциалният клиент да ви вярва, че ще работите качествено, когато се занимавате с техния бизнес? Помислете как тази липса на доверие ще се отрази финансово вашия бизнес.

4: Показвате, че сте в час с времето

Старите портретни снимки показват, че изоставате в тенденциите. Прическите и дрехите се променят. Това, което е изглеждало добре в началото на кариерата ви през 1999 г., ви прави да изглеждате, меко казано нелепо, 20 години по-късно.

Вашата снимка на онлайн профила ви се счита за първо запознаване, затова е важно да прилича на вас днес. Подновявайки професионалните си портретни снимки през няколко години, също може да бъде безценен начин да документирате вашия успех.

5: Знания и опит

Професионалният фотограф има уменията и опита при работата със светлина, независимо дали става въпрос за естествена светлина или светлина в студио, за да получи винаги отличен портрет. Неговият артистичен поглед и знания за позирането, ще уловят най-добрия ви профил. Умението му да ви улесни, така че да сте спокойни пред камерата, му позволява да улови естествени и спонтанни изражения. Той ви кара да изглеждате уверени, приятелски настроени и професионални. Като резултат ще получите блестящи бизнес портрети.

Правили ли сте бизнес фотосесия до сега? Как използвахте снимките? Споделете в коментарите как вашите персонални снимки са попомогнали на бизнеса ви.

Искате ли лично да се уверите как вашите професионални портретни снимки могат да стимулират бизнеса ви? Свържете се с мен и да се залавяме за работа!

Прочетете също:

3 thoughts on “5 причини защо професионалните портретни снимки са важни за вашия бизнес (Бизнес портрет, част 1)”

  1. Pingback: Пет начина, с които личната бранд фотография стимулира вашия бизнес | Фотограф Павлина Иванова

  2. Pingback: С какво личната бранд фотография се различава от бизнес портрет? | Фотограф Павлина Иванова

  3. Pingback: Топ 5 причини защо се нуждаете от фотосесия за вашия бизнес | Фотограф Павлина Иванова

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *