Коледни фотосесии Бургас

Запазете спомена за топла и уютна Коледа с професионална коледна фотосесия

Идеите за Коледните фотосесии са безкрайни! Започваме със снимки на децата и на семейството, и моментите на радост и обич. Вземете домашния любимец или разкажете вашата любовна история! Очаквате бебе? Какъв по-хубав подарък от това за Коледа? Елате да отворим заедно вашите подаръци. Или елате с приятелки, облечете пижами, грабнете чашите с вино и кажете НАЗДРАВЕ!

НОВО

Вече може да закупите
подаръчен ваучер за фотосесия

🎅 КОЛЕДНИ ФОТОСЕСИИ 2023  🎅

❄ Период за провеждане: 02.11.2023г.- 22.01.2024г.

❄ Получавате всички сполучливи кадри!
❄ Избирате до 3 декора.
❄ Продължителност на фотосесията: до 40 мин.
❄ Записване на часове става
➡ по имейл photo@pavlinaivanova.com
➡ по телефон или вайбър 0878689599
➡ или на лично съобщение в страницата https://www.facebook.com/pavlina.photo

✅ Снима се на всеки кръгъл час.
➡ 14:00 ч, 15:00 ч., 16:00 ч., 17:00 ч., 18:00 ч. и 19:00 ч

🎀 Цена за месец ноември и декември:
🎁 120 лв през седмицата
🎁 140 лв през уикенда

➡ Ноември: 2, 3, 5, 6, 8, 10, 12, 13, 15, 17, 19, 20, 22, 24, 26, 27, 29
➡ Декември: 1, 3, 4, 6, 8, 10, 11, 13, 15, 17, 18, 20, 22, 26, 27, 28, 29, 30

🎀 Цена за месец януари: 100 лв.

➡ Януари: 3, 5, 7, 8, 10, 12, 14, 15, 17, 19, 21, 22

🎀 Коледна сесия във Вашият дом: Цена 250 лв.

Времетраене до 1 час, важи за делничните дни, в светлите часове на деня.

❄ Заплащането се извършва в пълен размер непосредствено след фотосесията.

‼ При запазване на час за провежданите от нас коледни фотосесии, вие се съгласявате с настоящите условия и се ангажирате да ги спазвате с цел осигуряването на качествено обслужване и краен продукт.

 • Обработените снимки получавате в срок до 7 работни дни, по имейл, изпратени с линк за изтегляне в Microsoft one drive. Линкът е активен 2 месеца. Съобразете датата на снимките, ако искате да ги получите преди Коледа.
 • Експресна обработка до 2 работни дни се доплащат 50% от цената на фотосесията.
  Прави се базова обработка на кадрите, която включва яркост, корекция на цветове, бял баланс, острота, шумоподтискане. (не се извършва ретуш).
  * Ако желаете ретуш на снимките – премахване на пъпки, несъвършенства по тялото и др., това се заплаща допълнително – 15 лв/кадър.
  * Необработени снимки не се предоставят и не се съхраняват!
  ! Снимките Ви могат да бъдат публикувани онлайн! Ако не желаете снимките ви да бъдат публикувани, моля уведомете ме предварително.
  !!!Важно!!!
  * Ако се случи да закъснявате, моля предупредете. С всяко закъснение губите от своето време за фотосесия. Ако не съобщите, че няма да дойдете, повторен час няма да се насрочи.
  * Фотосесията е предназначена за едно семейство (родители и деца)!

* Вашите домашни любимци са добре дошли в студиото, ако обещаят, че ще се държат прилично и ще пазят декорите! Моля, уведомете ме предварително, за да изберем подходящ час. 

* Ако желаете снимки с друг член на семейството, това се уточнява допълнително и се заплаща + 20 лв. на човек.

* За приятелски семейства, баба и дядо или братовчеди и племенници е необходимо да запазите два поредни часа, като 10 мин преди края на първата фотосесия се включват клиентите от втората за общите снимки, след което продължаваме с втората фотосесия.

* НА ВХОДА НА СТУДИОТО ВСИЧКИ СЕ СЪБУВАТ! В студиото се влиза само с чисти обувки, които сте си подготвили предварително у вас. Може да си носите чехли, терлички, чорапки или домашни пантофки. НЕДОПУСТИМО Е ЗАБЪРСВАНЕТО НА ОБУВКИТЕ С МОКРА КЪРПИЧКА НЕПОСРЕДСТВЕНО ПРЕДИ СНИМКИТЕ!

* Ако дойдете с детска количка, тя ще остане в коридорчето пред студиото. Колички не влизат в самото студио.

* Подгответе се и се облечете с дрехите, с които ще се снимате, докато сте у дома, за да не губите време.

* Бъдете точни! Моля да НЕ закъснявате, в противен случай ще Ви се отнеме от полагащото Ви време за снимки. Не идвайте и по-рано, тъй като ще се наложи да чакате отвън, за да не се прекъсва сесията на другите!

* В студиото не се допускат болни лица!
Ако вече имате запазен час, но междувремено вие или член на вашето семейство се почувства неразположен, моля да ме уведомите. Ще насрочим нов час, когато сте здрави.

– Може да поръчате календари, магнитчета, фотокнига или да отпечатате вашите снимки с висококачествен печат.

ВАЖНО:
! Декорът е част от вашите снимки, но и от спомените на други семейства. Моля, постарайте се да го запазите и след вашата сесия. При повреда на част от декора, се дължи цената на повредената част в двоен размер.

! За да се радвате на красивото си излъчване в снимките по време на коледни фотосесии, погрижете се да сте подготвени с добро настроение и базов грим, ако сметнете за необходимо.

!Фотографът не носи отговорност, ако поради лошо настроение на детето не могат да се направят хубави и достатъчно кадри на детето.

! Не се прави козметична обработка на кадрите (напр. заличаване на кожни проблеми, бръчки, сенки и др. Ако искате ретуш, то той се заплаща допълнително по 15 лв на кадър).

! Всички коледни фотосесии имат продължителност до 40 минути и избирате до 3 декора. В случай, че искате по-продължителна сесия, можете да си закупите двойна сесия.

! Заснемането на сесията е екипна работа и изисква от вас да се явите точно в уговорения час за да се направи нужната подготовка. В случай на закъснение с повече от 10 мин, вкл. неявяване, сесията автоматично отпада, като сумата не се възстановява ако сте заплатили предварително по банков път.

! При наложителни причини за непровеждане на сесията, моля уведомете ме. В този случай, можете да запишете нов час или да си запазите сесия за следваща кампания, като за това не дължите нова такса.

! Сесията е предвидена за семейства, двойки и деца.

! Студийната фотография е предпочитана заради празничния декор. Личният стил и облекло, обаче, е изцяло ваше предпочитание. Постарайте се да изберете най-подходящото за вас облекло за конкретния повод. Нека е празнично и с настроение.

! Добре е да сте в по-светли и цветни дрехи, избягвайте черно и тъмни цветове. Така ще се внесе още повече празнично настроение в снимките.

! Студиото не разполага с дрехи и е необходимо вие да се подготвите и изберете подходящ тоалет за снимките.

! Не е разрешено внасянето на храна и напитки в студиото.

! Запазвам си правото да променям условията по коледните фотосесии! 

Снимки от коледни фотосесии 2022

Снимки от коледни фотосесии 2021

  Допълнителна информация:
  За успешното протичане на Вашата фотосесия е важно:
  – Да бъдете точни за Вашия час!
  – В студиото не се влиза с обувките от улицата!
  – Носете си чисти обувки за снимките, на които ще участвате Вие и Вашето дете. Можете да се снимате с нови обувки, подходящи чорапи или боси.
  – Елате облечени с тоалета, с който ще започнем снимките. Добре е да се съобразите с цветовата гама на декорите.
  • Обработката на снимките включва корекция на контраст, цветова корекция, сенки, острота, премахване на временни недостатъци по кожата
  НЕ СЕ ВКЛЮЧВА ретуш като отслабване, премахване на пъпки, смяна на прически, корекция на дрехи и др.
  • Експресна обработка (до 3 дни): +50% от обявената цена на пакета.
  • В студиото НЕ СЕ ДОПУСКАТ придружители. В снимките участват мама, татко и децата. Ако желаете сесия с други членове на семейството, трябва да запишете втори час.
  • Снимане в студиото с мобилни устройства може, но само ако снимате фотографа 😉
  Важно!
  Като фотограф и автор вероятно ще публикувам снимките в личната си страница, сайт, инстаграм и др. Ако не желаете кадрите Ви да бъдат публикувани, ме информирайте още при запазването на часа или по време на самата фотосесия!
  Информирайте ме, ако използвате снимките с различна цел от лично ползване!
  COVID-19 ИНСТРУКЦИИ:
  • Още при влизане в сградата е необходимо да поставите предпазни маски.
  Маските може да свалите, когато дойде вашият ред за снимки.
  • На входа на студиото има поставен дезинфектант.
  • Моля, ако не се чувствате добре или някой от членовете на семейството има видимо грипни симптоми – хрема, кашлица, отпаднал вид, да се свържете с мен, за да насрочим нова дата за снимки.

  Адрес на студиото:

  8001, гр. Бургас
  ул. “Стара планина” 11

  Пред студиото има удобен обществен паркинг.