Сватбена Фотография
за най-романтичното „ДА“

и първите снимки на вашата семейна история

Научете повече за това как мога да ви помогна да направите най-вълшебните снимки в деня на вашата сватба:

Здравейте,
аз съм Павлина

Казвам се Павлина Иванова и се занимавам професионално, с това да запечатвам щастливи хора в най-прекрасните им дни от живота! 

Моята работа е да заснема вашите най-съкровени и истинските моменти с вашите любими хора в най-вълшебния ден от живота ви, и заедно да създадем спомени, които ще гледате пак и пак.

Позволете ми да бъда част от вашето пътуване и да го документирам в най-чистата му форма, за да можем да създадем нещо уникално и красиво.

Отзиви от клиенти:

Павлина е невероятен професионалист!
Заснемането на гражданския ни брак и фотосесията след това направиха деня на семейството ни още по-специален! Павлина внесе толкова настроение, предразполагаше ни през цялото време с хумор и различни идеи за кадри, а резултатът са страхотни снимки. Препоръчвам я с две ръце - няма да сбъркате!

Теодора и Николай Драгови

Разкошна и вдъхновяваща работа! Ако искате всички важни моменти да бъдат уловени като за картички и без нужда да позирате с часове, това е вашият човек! 🙂

Виктория и Любомир Христови

bremenna fotosesiya gabriela burgas

Много мила и внимателна - изслушваща идеите на клиента,както и дава страхотни идеи. Работи изключително професионално. Много добре предразполага клиентите си!! Усмихната и прави ведра обстановката, точно каквото трябва да е за снимки! Препоръчвам я силно! 

Габриела

семейна фотосесия

Всичко беше страхотно - организацията, точността, настроението! Цялото ни семейство е възхитено от фотосесията като изживяване. И всичко това е заради теб и твоята отдаденост! Сърдечно благодаря от името на всички. Радваме се, че точно ти съхрани този наш емоционален миг! ❤️

Стела Шапкова

sozopol wedding

Един от най-важните дни в нашия живот бе заснет и запечатан в най-красивите кадри. Препоръчваме!!!

Кристина § Петьо

Изборът на фотограф

Сватбата е преживяване веднъж в живота и правилното заснемане е от съществено значение. Затова ще направя всичко възможно, за да бъдат вашите снимки естествени и зашеметяващи. Ще запечатам истинските моменти с вашите любими хора в най-вълшебния ден от живота ви. 

Моят стил

Естественото е това, което правя най-добре. Моята крайна цел е да ви предоставя автентична фотография в документален стил. Искам да бъда вашият най-добър приятел преди и в деня на вашата сватба, така че чатът по имейл, като стари приятели, е точно това, към което се стремя!

Вашият стил

Да ви дам точно това, което търсите, е мой приоритет. Няма две еднакви двойки и стиловете им също. Рустик, винтидж, contemporary или moody стил, или класически, лек и светъл сватбен ден. Всеки има свой уникален стил и аз обичам всички тях!

Отговорност

Разбирам колко важен и специален е сватбеният ден е за всяка двойка! Затова вашите снимки се съхраняват надеждно на различни носители, преди да бъдат обработени, с цел да не бъдат загубени или повредени преди да ги получите.

 

Финални щрихи

✔ Снимам с последно поколение безшумна камера. Притеснителното „щрак“ остава в историята.

✔ Готовите снимки получавате в уеб драйв – Microsoft One Drive и дървена флашка в ръчно изработена дървена кутия. Флашката и кутията са персонално гравирани с вашите имена и дата на сватбата.

Заявете безплатна консултация още днес!

Не откривате точния вариант за вашите нужди сред предложените пакети? Свържете се с мен за изготвяне на индивидуална оферта.

Разкажете ми повече за предстоящата сватба. Позволете ми да бъда част от Вашата приказка и нека заедно създадем красиви спомени!

Често задавани въпроси (ЧЗВ)