ФОТОСЕСИЯ ЗА БРЕМЕННИ "В ОЧАКВАНЕ"

Нека децата ви видят своето вълшебно начало.

Голямото приключение предстои

Девет месеца може да изглеждат като вечност или да преминат като миг. А понякога дори се чувстват като двете.

Което и да важи за вас, не пропускайте шанса да празнувате и документирате това специално време, преди вашето бебе да се роди.

Запазете своята фотосесия през бременността и аз ще заснема спомени, към които ще може да се връщате и да споделите с вашите деца когато пораснат и сами станат родители.

"Аз те носех в себе си"

Със снимките по време на бременността, запазвате този скъп момент за вашето дете. Позволявате му да надникне във вашия свят, за да може да види самото начало на своята житейска история. 

Като запазите бременността си на снимка и вашето бебе порасне, и ви попита, ще можете да покажете снимките и да прошепнете „Аз те носех в себе си, когато тази снимка беше направена.“

А детето ви ще се усмихне и каже: „Разкажи ми отново историята… тази, където ме почувства да ритна за първи път“.

Не просто снимки

Всеки може да прави снимки в днешно време, нали? Но е необходим специален вид фотограф, който да ви заснеме с вашето ново тяло и коремче, и с вашето семейство, по неповторим артистичен начин.

Само опитен фотограф, като мен, е отработил всички стъпки към успешната фото сесия. И имам таен метод, с който гарантирам, че всеки (да, дори и татко!) ще бъде във вихъра си по време на снимките и че изглеждате като богинята, каквато сте.

Ще ви насочвам във всеки момент

Да запазиш неподправените, истински моменти по време на фотосесия е една от най-трудните части на това да си лайфстайл фотограф. Но след 4 години като фотограф, разбрах. Ще ви кажа моята тайна…

…Тези прочувствени моменти не винаги се случват, когато искате. Те не са и в моментите „между”, както твърдят някои.

Вярвам в създаването на моментите и ще ви помогна да ги създадем заедно.

Ще изглеждате невероятно!

Моята работа като фотограф е да ви помогна да изглеждате и да се чувствате невероятно по време на вашата фотосесия.

Да уловя цялата любов и вълнение от това запомнящо се време.

И вие ще изглеждате чудесно!

bremenna fotosesiya gabriela

Габриела § Живко

Много мила и внимателна - изслушваща идеите на клиента,както и дава страхотни идеи. Работи изключително професионално. Много добре предразполага клиентите си!! Усмихната и прави ведра обстановката, точно каквото трябва да е за снимки! Препоръчвам я силно!

fotosesiya v ochakvane

Ники § Нед

Ние сме много щастливи с Павлина и затова сме я избрали за наш семеен фотограф. Винаги е много отзивчива и положителна, със страхотно чувство за хумор, и най-вече разбиране към желанията и нуждите на клиента. Снимките, които получаваме като краен продукт при всяка сесия са уникални и скъп спомен в нашия албум. Ние горещо препоръчваме Павлина на всеки, който търси професионален фотограф за неговите най-съкровени моменти.

Любомира и Иван

Наскоро със съпруга ми имахме честта да се запознаем с Павлина, която по невероятен начин успя да превърне един облачен ден в невероятен спомен. Избрахме я за семейна фотосесия с акцент върху бременността ми и останахме повече от очаровани. Тя е истински професионалист, който умее да вдъхновява и предразполага своите клиенти. Времето, прекарано с нея, минава неусетно в усмивки и непрекъснато общуване, а резултатът ни кара да настръхваме всеки път, когато разглеждаме снимките си. 💝 Благодарим за преживяването, пропътуваните километри, всички положени усилия и пожелаваме само успехи и щастливи като нас клиенти! Със сигурност ще се видим отново! 🙂

Албена Ангелова

Самата фотосесия беше приятна и забавна, а резултата впечетляващ. Момента преди раждането на второто ми дете е запечатан във вековете за всички праправнуци! Препоръчвам на всеки именно този автор!

Mоже да поръчате допълнително:

Всяко семейство, с което работя, получава:

    Често задавани въпроси (ЧЗВ)