Увереност и стил с Емилия Георгиева – Еме

Получавате ли подаръци в работата си?

На мен ми се случва от време на време да получавам подаръци. Най-често шоколадови бонбони, понякога шампанско или други подобни неща. Хората със собствени бизнес или хоби ми даряват труда си или продукта си – хенд мейд кукли; медени бисквитки с декорация; грижа за здравето, почерпка в заведение и пр.

Това ме прави едновременно много щастлива и безкрайно благодарна, защото тези ваши подаръци ми говорят, че вие харесвате съвместната ни работа и сте доволни от резултата. Но се случва да почувствам и неудобство, ако не мога да отвърна със същото.

А миналата седмица просто останах без думи. А както знаете, аз рядко губя дар слово!

Стилната Емилия Георгиева се появи в студиото ми с цял сак луксозни дрехи и аксесоари! И нямам предвид тези, които тя облече за снимките.

Еми беше подбрала невероятните попадения точно за мен! Блуза, риза, шал, чанта, цветове, кройки, материи… Тази жена наистина успя да ме види, ама наистина да види не просто какво ми стои добре, а и аз да се чувствам комфортно облечена така! Не, тя не просто повтори заученото върху мен. Тя много точно е съобразила и подбрала стилни, удобни и подходящи дрехи точно за моето тяло и нужди! А как беше улучила размера, при положение, че постоянно се променям и не ме е виждала наживо от миналата година, остава загадка. Предполагам, че стилистите си имат тайно трикче и за това.

Естествено, всичко това беше придружено и със съвети как точно да нося и съчетавам дрехите, за най-впечатляваща визия. Поговорихме си малко и за грим, и за косата.

Сега само остава да ме канят на наистина стилни събития, за да мога да се хваля с новите придобивки и знания!

И докато аз чакам да се появи повод, за да се облека и изфукам с новите бисери в новия ми стилен гардероб, вие се насладете на снимките, които заснех за нея!

P.s. Еми е и човека, който ме консултира по изграждането на постоянния декор в студиото. Нейните знания и умения не се граничават само до менторство за цвят и образ в дрехите и стила на дамите. Тя е изучавала интериорен дизайн и други свързани с професията стилист умения.

Ако имате нужда от лична консултация относно вашия стил и имидж, за да сте винаги облечени в самочувствие и хората да ви забелязват и да ви се възхищават, може да се свържете с Еми тук:

https://www.facebook.com/ogledalostyledesign/

https://ogledalostyle.com/

А ако имате нужда от снимки за ваш личен проект, така както заснехме тези шест визии за Емилия по предварително точно определен план, се свържете с мен!

Фотограф Павлина Иванова

https://www.facebook.com/pavlina.photo/

www.pavlinaivanova.com

тел: 0878689599

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *