Зала 8 – Йога и функционални тренировки в Бургас

“Една история от Зала 8 свързана с воля, ум, издръжливост, желание и целеустременост. Тук винаги се стараем да следваме концепцията за завършеност – здрав ум, здраво тяло. Тренираме всички сетива и аспекти. Благодарим ви за отдадеността и куража! Благодарим, че бяхте част от поредното ни приключение!
Мария и Дони, Зала 8

Ето такива неща от времето на фитнесите Пюър много ми липсваха ❤

Уикенда посетих това готино място за тренировки и събития Зала 8 / Hall 8 – Yoga & Wellness. Doni D. Stoyanova и Мария, освен превъзходни инструктори се оказа, че са и супер талантливи организатори на събития.

Интересни игри, състезания, пийване, че и хапване имаше, абе за всеки по нещо. Много смях, не чак толкова много пот, (освен за финалистите 😉 ). Танци-манци, йога. F.I.T., бойни спортове, размяна на роли, малко математика, много сървайвър и леко намигване към Беър Грилс.

Но най-вече щастливи хора!

Спечелих талон за безплатна тренировка, която с удоволствие ще подаря на някой от вас. Дони от години ме е спечелила като инструктор с огромната си енергия и усмивка, освен това е и превъзходен модел! Така че ще се радвам да заразя поне още един човек с нейното настроение. Ако живеете/работите в района на операта, интересувате се от групови тренировки и имате сериозното намерение да се заредите с положителни емоции, пишете ми, ще ви дам ваучера.

Каня ви да разгледате повече снимки от събитието тук:

https://www.facebook.com/pavlina.photo/posts/368942028570968

Ако сте присъствали на събитието, може да изтеглите всички снимки с високо качество от тук:

https://1drv.ms/u/s!Amw4bozzjgVSjIEAdErd9arzWXKBqQ?e=Qe84v8

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *