suzana boicheva blogger

С какво личната бранд фотография се различава от бизнес портрет?

Основната цел на бизнес портрета е идентификация. Следователно, най-важната характеристика на бизнес портрета е, че той представлява обекта. Най-често бизнес портрета акцентира върху лицето. Най-важните аспекти на фотосесията са заснемане на детайлите на лицето, като обикновено кадъра включва и раменете.

Личната бранд фотография е начин да покажете на клиентите си къде искате да бъдете и как стигате до там. Тя обхваща цялата вашата марка, а не само вашето лице. По-вероятно е клиентите да ви ангажират, да ви наемат или да купят вашия продукт, когато почувстват лична връзка. Чрез този метод аз разказвам вашата история, а не показвам само вашето лице.

Колкото повече от себе си можете да споделите с клиентите си, толкова повече ще придобият усещане, че ви познават и ви се доверяват.

Така оставяте трайно впечатление у вашите лоялни клиенти.

Да притежавате библиотека от лични бранд изображения, може да ви спести време и пари в дългосрочен план.

Искате ли да разберете как вашата лична бранд фотография може да стимулира вашия бизнес? Свържете се с мен и да се залавяме за работа!

Прочети и:

3 thoughts on “С какво личната бранд фотография се различава от бизнес портрет?”

  1. Pingback: 5 причини защо професионалните портретни снимки са важни за вашия бизнес (Бизнес портрет, част 1) | Фотограф Павлина Иванова

  2. Pingback: КАКВО Е ЛИЧEН БРАНД (И КАКВО НЕ Е) | Фотограф Павлина Иванова

  3. Pingback: Топ 5 причини защо се нуждаете от фотосесия за вашия бизнес | Фотограф Павлина Иванова

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *