Retro Sugar Glam Фотосесия с Belle – Gabrielle Apostolova

P.s. Нито един кактус не пострада по време на снимките

Преди три седмици слушах @cyndilauper и си мислех, че ми се снима нещо рошаво, нещо розово, нещо лъскаво, нещо забавно и в същото време по тийнейджърски отегчено; нещо с хаос от цветове, допиращи на ръба на кича и в същото време умело комбинирани в красота; нещо, от което извира секс, съчетан с невинност; нещо гръндж, нещо ретро, което обаче се чувства напълно на мястото си днес и сега; нещо, от което просто струи щастие.

След три дни Габи ми писа и каза, че с Илияна имат идея и искат да я осъществим заедно. Тя ми разказа за идеята по друг начин, но беше всичко, което аз виждах!

Три седмици не ме свърташе от нетърпение. Че аз за среща с мъж не съм се вълнувала така! (Мило, не чети).

Споделих с Илияна, че това, което те искат да правят, е точно моята идея за снимки. Според нея, когато човек създава, се включва в един общ поток от енергия и информация, която е около нас. Затова и много творци имат сходни идеи. Защото информацията е една и двама или повече изведнъж се докосват до нея. Важна е визуализацията и концентрираната визуализация води до сътворение.

И така, дойде Денят, но не мина без приключения, разбира се. Още предната вечер ми се прецака монитора. А сутринта снимах репортаж и нямаше време да го нося на ремонт. В таксито пиша по месинджър, питам какво да правя. Монитор, един брой, бях фикснала до обяд с напътствия по чата. (Стан, благодаря ти!)

Свалям, пращам репортажни снимки, точно приключих, момичетата пристигат, те се гримират, аз подготвям осветлението. Проба – всичко точно. Седнах да пия кафе, да си изчистя главата от странични неща, за да се настроя към тези снимки и да им се радвам на Илияна и Габи, докато се приготвят.

Старт на снимките и греда номер две – развали се тригера на светкавицата. И както казваме в подобни ситуации вкъщи – не знам, измисли нещо. Обърнах чадъра към осветлението на тавана, едновременно с това се явяваше и отражател. За втори отражател сложих един бял фон от другата страна. А светкавицата върху тялото обърнах да се отразява от стената зад мен. В един момент белия фон вече беше нужен, така, че дадох на Илияна да ми осветява с настолна лампа от Лидл 😃 (Въобще, много се радвам, че макар и смътно помня възпитанието от онези времена, когато автомобил се ремонтираше с чук и дамски чоропогащник, че иначе не знам как щях да измисля нещо).

Приключенията не свършиха до тук, някъде към средата на фотосесията осъзнах, че фокусът ми бяга напред. Абе много важно, Габи е брилянтна и в гръб да я бях снимала!

И като ви казвам, че Габи е брилянтна всякак, доказателство за това е снимката, в която тя изсипа кактуса на главата си.

И Илияна е брилянтна! Гримът не мръдна след като изметохме кактуса от лицето на Габи.

В крайна сметка важното е да се забавляваме, а на нас си ни харесва. ❤

фотосесия бургас

В този ред на мисли, търся си модел, тъй като Габи си моделства професионално и за постоянно в Бристол, а потока от енергия и идеи прелива и си търси забавление…

P.s. 1: Нито един кактус не е пострадал по време на снимките.
P. s. 2: И тригер и фокус на следващият ден рязко проработиха, само с лош поглед (Васко, благодаря ти!)

Харесват ли ти снимките? Сподели ги и така ще си намеря по-бързо нов модел ❤

Model: Belle – Gabrielle Apostolova
MUA : Beauty and Make up
Photography by Фотограф Павлина Иванова
Edit: Част от снимките в албума са обработвани от Габи, други от Павлина, има качени и необработвани снимки. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *