fbpx
fotosesia bal zlatina burgas cover

Подготвителна фотосесия за абитуриентски бал със Златина

Със Златина снимахме подготвителна фотосесия за абитуриентски бал точно преди обявяването на извънредното положение в страната заради COVID-19. И снимките бяха такива, случиха се набързо, имаше обстоятелства, нямаше време да подготвя модела, както и други неща.

Златина обаче се справи брилянтно и преодоля притесненията си. Въпреки брутално силния леден вятър, въпреки времето, което се беше стегнало до по-малко от 10 минути.

За романтичната локация на пред- абитуриентската фотосесия избрахме малкия фар на Морска гара, Бургас. Мястото предлага неповторима гледка, съчетаваща море и залез. Лесно достъпно е и може да се паркира в непосредствена близост. Което е голямо предимство, особено ако носите повече техника, а моделът ви си е приготвил дрехи за преобличане, различни аксесоари и обувки.

В случая не успяхме да направим всичко планирано, заради непредвидени обстоятелства и продължихме снимките на закрито. Какво снимахме в студиото, предстои да ви покажа.

А вие имали ли сте притеснения пред камерата и как ги преодоляхте? Правили ли сте си предсварителна фотосесия по повод? Пишете ми в коментарите или ми задайте въпрос!

От петък, 13 март, отложих всички фотосесии с личен контакт.

До 13 април приемам заявки само за продуктово заснемане, като продуктите се изпращат по куриер; И интериорно заснемане без личен контакт.

Оставам на разположение по телефон и имейл за всички въпроси, които ви изникват. Как да се подготвите за фотосесия? Какво да облечете? Как да се гримирате? Дали да вземете приятелка с вас? А майка ви? Или може би искате да се снимате цялото семейство и имате нужда от насоки за позиране?

Пишете ми или звънете, винаги се радвам да ви чуя!

Пазете се и бъдете здрави <3

Виж още:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *