fbpx
фотосесия за бременни морска градина бургас

ФОТОСЕСИЯ ЗА БРЕМЕННИ: Какво да облечете?

Ако сте бременна, аз съм готова да се обзаложа, че вече сте търсили в Гугъл „Какво да облека за фотосесия за бременни?“ поне веднъж. Или два пъти.

Ето някои насоки за това какво да облечете за вашата фотосесия „В очакване“, за да изглеждат снимките ви стилни дори и след години.

И така, какво да облечете за фотосесия „В очакване“?

Изберете рокля в бели или пастелни тонове.

Избягвайте силните цветове. Ако бялото не е вашият цвят, изберете екрю, розово, лавандулово, ментово зелено или пастелно синьо.

Фотосесия за бременни

Избягвайте тенденциите

Ако инвестирате в качествени снимки, едва ли ще искате когато погледнете назад, да възкликнете „Защо облякох това?!“ Защото след 20 години дрехата ще е излязла от мода. Изберете семпла рокля с цветя и се придържайте към неутрални, пастелни тонове

Заложете на лек грим

Също както и с въпроса за модата при дрехите, няма нужда от силен опушен грим по време на фотосесията за бременни. Искате да изглеждате като подобрена версия на себе си и това е всичко. Същото важи и за ноктите.

фотосесия за бременни на плажа

Изберете подходящ за вас модел

Не всички бременни тела са еднакви. Изберете рокля или тоалет, който ще подчертае коремчето ви. За предпочитане са модели с лента за кръста, която седи над коремчето.

Може да наемете роклята си

Консултирайте се с вашия фотограф. Той може да има гардероб с рокли или да ви съдейства да наемете подходяща. Ние, фотографите, имаме групи за продажба и наем на пропсове и бързо може да открием подходящ модел и размер.

Не се ограничавайте само до рокля

Може да облечете разкошен пуловер за един кадър и зашеметяващ дантелен топ за друг. Или дори бяла тениска, ако вашият стил е спортен. Все пак е важно да запазите същия неутрален, естествен вид при подбора на различните идеи.

fotosesiya-rapica-v-ochakvane

Инвестирайте в качествен фотограф

Ако качествените снимки са това, което искате, то трябва да наемете някой наистина добър! Гледайте на това като на инвестиция, тъй като снимките остават завинаги.

Търсите ли фотограф за вашата фотосесия “В очакване”? Вижте моите предложения за бременна фотосесия и ме питайте за всичко, което ви интересува!

Прочети още:

1 thought on “ФОТОСЕСИЯ ЗА БРЕМЕННИ: Какво да облечете?”

  1. Pingback: Фотосесия в рапицата "В очакване" - Ники § Нед | Фотограф Павлина Иванова

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *