В търсене на перфектния кадър: С фото разходка бургаските фотографи посрещнаха пролетта (Видео + Снимки)

С първа среща посрещнаха пролетта фотографите и моделите от фейсбук групата ТФП-Бургас. Около 20 човека от бранша – любители и професионалисти, фотографи и модели, и двама видеооператори с дрон се включиха в инициативата на администраторите на групата – фотограф Павлина Иванова и Деян Романов, който пристигна от Пловдив специално за събитието.

Видео заснемане, дрон и обработка: DLM – Георги Вачев и Николай Аргиров | https://www.youtube.com/channel/UC5WfFmvj5XVGAA7M26HSR2Q

„Получи се много приятна сбирка, благодаря на всички, които се присъединиха към идеята и най-вече на всеотдайните ни модели Карина Колодий и Галя Иванова! Събрахме се на Морска гара, там започнаха снимките, след което се разходихме до бар Нептун, в търсене на перфектния кадър. Финала сложихме в популярно бургаско заведение. Получиха се полезни нови запознанства и уговорки за бъдещи общи проекти“, разказва за срещата фотограф Павлина Иванова.

Отклика от срещата е отличен, а фотографите в групата вече са нетърпеливи за втора такава.

Във фейсбук групата ТФП-Бургас членуват близо 500 фотографи, модели, фризьори, гримьори и парти агенции.

  • ТФП (Time For Print) е термин, който фотографите използват, за да назоват определен тип договорка между модел и фотограф. При този тип договорка моделът получава безплатна фотосесия, а пък фотографът получава модел без да заплаща за неговото време.

Линк към групата: https://www.facebook.com/groups/ftpburgas

Линк към събитието: https://fb.me/e/2odNmCfQ6

https://www.gramofona.com/burgas-lyubopitno/v-tarsene-na-perfektniya-kadar-s-fotorazhodka-burgaskite-fotografi-posreshtnaha-proletta

https://www.flagman.bg/article/263225

https://chernomorie-bg.com/post/s-foto-razhodka-burgaskite-fotografi-posreshtnaha-proletta-7528

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *