10 емоционални факта за сватбената фотография

История,
емоция,
изкуство,
красота,
любов и
спиращи дъха снимки на
споделени моменти
с любими хора…
Всичко това обединява сватбената фотография!

Ако си булка, която сега планира своята приказна сватба, тази статия може да се окаже безценна за теб.

Вижте 10 емоционални и красиви факта за сватбената фотография:

Сватбената фотография свързва минало, настояще и бъдеще

Снимките, заснети в деня на вашата сватба, ще се видят от бъдещите поколения, от вашите деца и внуци. След няколко десетилетия вашите внуци ще се възхищават на вашите снимки и ще видят колко красиви сте вие и вашата половинка.

Сватбената фотография улавя вашата красота, както никога досега

Вашият сватбен фотограф ще улови красотата ви по начини, който не сте си представяли. Сватбената фотография се развива драстично с всеки нов модел камера и истински талантлив фотограф ще създаде прекрасни портрети във вашия специален ден.

Сватбената фотография създава изкуство, на което винаги ще се радвате

Много двойки окачват снимките си от сватбената фотосесия над спалнята. В крайна сметка, кой не иска да се събужда всяка сутрин, спомняйки си най-красивия ден в живота си?

Сватбената фотография документира раждането на новото ви семейство

Сватбените ви снимки ще разкажат историята на деня, в който вие и любовта на живота ви започнахте невероятното приключение, наречено брак.

Кои са най-важните етапи в живота на човек, които запечатва за вечността? Раждането на ново бебе, първите стъпки, първият учебен ден, дипломирането. Те завършват със сватбения ден, деня, в който се ражда новото ви семейство! И после всичко започва отначало…

Как да избера сватбен фотограф? 5 съвета за избор на сватбен фотограф

Изборът на сватбен фотограф е важен, защото снимките са единственото нещо, което ще остане вечен спомен от вашата сватба

Сватбената фотография улавя емоциите и решаващите моменти

Откакто е създадена първата камера, фотографията е от решаващо значение за улавянето на красиви моменти.

„Ако една снимка ви кара да се смеете, ако ви кара да плачете, ако изтръгне сърцето ви, това е добра снимка.“

Сватбеният фотограф ще следва вас и съпруга ви навсякъде през целия ден. Той ще улови искрите в очите ви, вашите докосвания, усмивки и трепети.

Ще запечата сълзите в очите на майка ви и баща ви, неконтролируемият смях на племенниците и много много други уникални ситуации. Тези моменти ще включите във вашия сватбен албум, за да може винаги да им се наслаждавате.

Сватбената фотография документира присъствието на най-скъпите ви хора

Семейните снимки, които ще направите в този ден са изключително важни. Вероятно след 20 или 50 години някой от най-скъпите ви хора няма вече да са сред вас. Затова се уверете, че вашите семейни снимки оглавяват списъкът ви за сватбена фотография.

След няколко десетилетия тези снимки ще се окажат безценни за вас! Те ще  насълзяват очите ви и ще разказват история в сърцето ви!

11 причини да наемете фотограф за вашата малка сватба

Дори да считаш наемането на фотограф за малка сватба за ненужно, виж 11 причини защо е важен сватбеният фотограф + БОНУС: Списък с всички разходи, които те очакват!

Сватбената фотография ви позволява да споделите своя специален ден със света

Колко време ти отне планирането на сватбата? Половин година? Една година? Повече? Убедена си, че си вложила сърцето си в този вълшебен ден и затова знам, че изгаряш от нетърпение да го споделиш със света!

А знаеш ли коя е най-хубавата част? Снимките от вашата сватба ще се превърнат в вдъхновение за хиляди булки по света. Затова сподели вашите сватбени снимки във Facebook, Instagram и Pinterest; изпрати ги на магазина, от който купи роклята си или на флориста, който сътвори най-елегантната аранжировка; а също и на управителя на ресторанта и сватбената агенция! (И не забравяй да подпишеш своя сватбен фотограф под снимките).

Сватбените снимки ще ви напомнят за вашия специален ден

Сватбената торта ще се изяде, цветята ще увехнат, а сватбената украса ще се прибере в шкафа. Гостите ви ще се върнат към своето собствено ежедневие. Само сватбените снимки ще останат завинаги да разказват щастливата приказва за вашия сватбен ден.

След време, ще гледате моментите, които вашият сватбен фотограф е запечатал на снимка и ще си спомняте с умиление за този красив ден!

Снимки са вечни. Също като диамантите

Най-добрите снимки се пазят вечно, независимо от тенденциите и модата в заснемането. Защото не оцветяването в снимката е това, което придава нейната стойност!

Сватбените снимки ще ти припомнят за любовта и щастието в трудни времена

И това е най-важният от всички факти!

Ето защо това е истина: Бракът е прекрасно пътешествие, което има своите възходи и падения. В моментите, в които срещнете трудности по пътя, вашите сватбени снимки ще са тези, които ще озарят пътешествието ви с надежда. Снимките, направени в сватбения ви ден, винаги ще бъдат там, за да ви напомнят защо сте се оженили и да ви помогнат да преодолеете трудностите.

Надявам се, че тези 10 емоционални факта за сватбената фотография са ти били интересни и може би мъничко полезни.

Пожелавам ви много късмет в планирането на вашата сватба и дълго и щастливо бъдеще заедно!

Ваш фотограф,

Павлина

Това са моите любими 10 емоционални сватбени факта. Надявам се да ти харесат и заредят със сватбено настроение! Ако сега планираш сватба и търсиш сватбен фотограф – пиши ми ТУК или ми звънни на тел: 0878689599

Виж още: