retushirana snimka beloslava tancheva 2 retushirana snimka beloslava tancheva 1
fotosesiya bremenna niki i ned rapica burgas
abiturientski bal fotosesiya zlatina bez obrabotka morska gara burgas (1)abiturientski bal fotosesiya zlatina morska gara burgas (2)
bremenna fotosesiq tatyana i misho bez obrabotka 1bremenna fotosesiq po zalez v kraimorie tatyana i misho (1)
bremenna fotosesiq tatyana i misho bez obrabotka 3bremenna fotosesiq po zalez tatyana i misho (3)
bremenna fotosesiq tatyana i misho bez obrabotka 2bremenna fotosesiq po zalez kraimorie tatyana i misho (2)
5/5
Павлина е единственият фотограф, който ме предразполага и превръща всяка сесия в щастливо и красиво преживяване, като успява да изкара най-доброто от визията ми. Работи прецизно и с внимание към клиента. Снимките са винаги прекрасни и професионално изпълнени!
Благодаря ти за всичко, Павлина!
Скоро планирам нова сесия с теб!
5/5
Ние сме много щастливи с Павлина и затова сме я избрали за наш семеен фотограф. Винаги е много отзивчива и положителна, със страхотно чувство за хумор, и най-вече разбиране към желанията и нуждите на клиента. Снимките, които получаваме като краен продукт при всяка сесия са уникални и скъп спомен в нашия албум. Ние горещо препоръчваме Павлина на всеки, който търси професионален фотограф за неговите най-съкровени моменти.
5/5
Самата фотосесия беше приятна и забавна, а резултата впечетляващ. Момента преди раждането на второто ми дете е запечатан във вековете за всички праправнуци! Препоръчвам на всеки именно този автор!
5/5
Истински професионалист, с който дори по-притеснителните се чувстват комфортно и спокойно. С лекота успява да улови най-добрия кадър и да ви накара да се почувствате специален.
Според мен, най-ценното в работата й е, че кара хората да се усмихват:)
5/5
Страхотна енергия, невероятна Павлина! Снимките, които правиш са не само работа, те са удоволствие, а крайният резултат е блестящ! Благодаря, че се отзова и на моя апел за участие в благотворителната кауза “Надежда за Милен”! Без твоите идеи нямаше да е същото!
Благодаря, че беше част от празника на моя баща! Бъди жива и здрава и само напред и нагоре!!!
5/5
Отличен избор за фотограф! Снимки с чувство, характер и професионализъм. Това в комбинация с прекрасното отношение към клиента и бързина прави фотографите отличен избор за всеки повод! <3
5/5
Невероятен човек,страхотен талант..Препоръчвам с най-голямо удоволствие.Огромно благодаря,че направи празника ни още по-хубав и незабравим.💕🤗😍
5/5
Много, много, много съм доволна! С две думи разбира какво точно желае клиентът, прави го и надминава всички очаквания. Обработва много професионално и леко, без никаква забележка. Благодаря от сърце за всичко! Препоръчвам силно! <3
5/5
Невероятно отношение и внимание към клиентите! Радвам се ,че се съобразихте с нашите искания и възможности! Страхотни снимки си имаме от кръщенето! Благодаря от името на всички доволни! 🙂
5/5
Фотограф с душа и сърце! Успехи във всички начинания! На фокус и доволни клиенти!
5/5
Чудесен екип! Личният ми опит е доста несполучлив с подобен вид услуги, но тези хора си знаят работата и си я вършат безупречно. Благодаря от сърце!
5/5
Невероятен професионалист, късмет е да се работи с теб, Павлина! Желая ти много успехи!
5/5