Ето как приказната шаферка Мона плени сърцата на всички

Тази история ще ви хареса ❤️

Миналата година заснех сватбата на сем. Христови в Царево. Да, точно на онова любимо на всички място, Храм “Свето Успение Богородично”. Това е една от най-красивите църкви по българското Черноморие, построена на полуостров в морето. Затова и там се случват вълнуващи и запомнящи се събития!

Главна героиня в историята е прекрасната племенница на сем. Христови. Малка госпожица с пленителна усмивка и палави къдрици. Тя търсеше компанията на всички и всички ние се заразявахме с нейното слънчево настроение и смях.

Чаровницата плени и отец Стоян, (който още при първата ми среща с него преди години, сподели, че е почитател на фотографията и много обича да снима). Двамата не пропуснаха да си направят селфи, аз пък не пропуснах да запечатам всичко 😉

Съвсем не случайно, месец по-късно сем. Христови отново се свързаха с мен. Този път те кумуваха на друга брачна двойка – сем. Александрови. И така, между брачните ритуали, те ми разказаха, че толкова много са харесали снимката със селфито, че са я разпечатали в рамка, за да я подарят на отеца!

Стана ми много мило! С тази, на пръв поглед ежедневна случка, споменът за двете сватби остава още по-силен във времето, а благодарение на снимката – вечен!

Малкото дете може и да не запомни с яснота шаферската си роля, но със снимките, ще има възможността всеки път да вижда, какво се е случило през този ден.

Ако вашата приказна история предстои, обадете ми се и аз ще я разкажа със снимки ❤️

Фотограф: Павлина Иванова
www.pavlinaivanova.com
тел: 0878689599

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *